Cautare

16581 de rezultate pentru "popescu alexandru director sga ilfov bucuresti" (3.75 secunde)
Nu doar ca pe Alexandru Arsinel, actorul de teatru si de film, artistul, interpretul, directorul de teatru, ci asa, ca pe un om ca toti oamenii. Vreau sa ma cunoasteti exact asa cum sunt eu si la fel cum sunteti dumneavoastra", spune Alexandru Arsinel.
Opincarul Alexandru Gheorghe Ilinca din satul Orlesti, judetul Valcea, a fost prezent recent la targul de Sfintii Petru si Pavel organizat in curtea Muzeului Satului. Opincarul Alexandru Gheorghe Ilinca creeaza opinci inedite:
de 40.000 de euro si doua microbuze Comisarul-sef Petrisor Alexandru, seful Biroului de Investigare a Fraudelor din cadrul Sectiei Regionale Transporturi Craiova, si subinspectorul Mihai Ardelean, subalternul lui Alexandru in cadrul aceluiasi birou, au intrat in atentia oamenilor legii pe 24 februarie, cand un craiovean a formulat un denunt impotriva celor doi la Serviciul Judetean Anticoruptie Dolj.
O analiza realizata de Buletinul Analize si Sinteze, editat de SGA Romania - Institutul de Consultanta Imobiliara Ltd. Buletinul editat de Institutul de Consultanta Imobiliara scoate la iveala situatia actuala a terenurilor agricole, caracterizata de preturi mici si cerere ridicata.
Imediat au aparut si problemele, dupa cum a precizat Iliodor Plastoi, directorul Sistemului de Gospodarire a Apelor (SGA) Dolj, din cadrul DA Jiu.
Ion Popescu nu este deloc iubit de catre social-democratii constanteni. ... Alaturi de Popescu, alti doi membri marcanti ai PD-L Constanta, Zanfir Iorgus si Gheorghita Corbu, au fost invalidati in sedinta de constituire a Consiliului Judetean Constanta.
Calin Popescu Tariceanu (decembrie 2004 - decembrie 2008) si Emil Boc (din decembrie 2008). ... Prim-ministrul a avut, in iunie 2005, o intalnire cu Dinu Patriciu, in calitatea acestuia de presedinte-director general al Rompetrol, la care a participat si ministrul Justitiei, Monica Macovei.
Fostul director general - manager al Regiei Nationale a Padurilor Romsilva (regie autonoma de interes national) a fost deferit justitiei, pe 1 martie, sub aspectul savarsirii infractiunii de abuz in serviciu contra intereselor publice cu consecinte deosebit de grave in scopul obtinerii unui avantaj patrimonial.
Popescu s-a nascut la 8 martie 1971, in Bucuresti. ... Din 1997 a lucrat ca medic in Clinica de Neurologie a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti. Bogdan Ovidiu Popescu este actualmente seful Clinicii de Neurologie de la Spitalul Colentina din Bucuresti. ... Bogdan Ovidiu Popescu Prof.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu (foto) l-a copiat intocmai pe presedintele Traian Basescu. ... Astfel, SPP a precizat ca activitatile de cercetare de la locul accidentului in care a fost implicat premierul au fost desfasurate de cadre ale Politiei Ilfov. ... Ilfov", se spune in Comunicatul SPP.
in Senat." Fost consilier politic, fost consultant parlamentar, sef al biroului de presa al PSD, Alexandru Ion Giboi, este, de luni, jurnalist. Saltul a fost posibil odata cu numirea sa de catre premierul Victor Ponta in functia de director al Agerpres, agentie media de stat.
In timpul festivalului, pana vineri, 6 octombrie, Alexandru Ciubotariu, cunoscut sub pseudonimul Pisica Patrata, va acoperi cu graffiti intreaga cladire a Centrului International de Cercetare si Educatie in Tehnologii Inovativ Creative - CINETic, de pe strada Tudor Arghezi 3b.
Irinel Popescu, presedintele Congresului Mondial al Asociatiei Internationale a Chirurgilor, Gastroenterologilor si Oncologilor, saluta prezenta la acest eveniment a profesorului Victor Velculescu, o somitate in domeniul oncologiei Intre 18 si 21 septembrie, Palatul Parlamentului gazduieste cel de-al 23-lea Congres Mondial al Asociatiei Internationale a Chirurgilor, Gastroenterologilor si Oncologilor (IASGO), eveniment care reuneste peste 250 de speakeri din 35 de tari.
Se mentin pedepsele - Completul de judecata poate mentine decizia luata la Curtea de Apel Bucuresti. ... Inculpatii sunt achitati - Cei opt oameni de fotbal scapa de pedepsele dictate de Curtea de Apel Bucuresti.
Arad, Buzau, Ilfov, Mures, Valcea. ... Arad, Arges, Bacau, Bistrita-Nasaud, Braila, Buzau, Caras-Severin, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Gorj, Harghita, Ialomita, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Vrancea, Bucuresti. ... Alba, Bihor, Botosani, Brasov, Calarasi, Cluj, Giurgiu, Hunedoara, Iasi, Ilfov, Maramures, Valcea.
Procurorii anticoruptie l-au trimis in judecata pe Radu-Ion Fotino, pentru ca, folosindu-se de certificate fictive de mostenitor, pe care le-a prezentat autoritatilor locale din Calarasi, Ilfov si Teleorman, a obtinut reconstituirea dreptului de proprietate asupra a peste 200 de hectare de teren.
10 linii de noapte vor fi reorganizate Potrivit Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB), incepand de vineri, 10 linii de noapte ale transportului in comun vor fi reorganizate a anuntat. ... Anghel Alexandru, Str. ... Alexandru Obregia. ... Bucuresti-Ploiesti. ... ,,N123:CFR Constanta-Sos.Bucuresti-Ploiesti-Pasajul Otopeni". ... Alexandru Obregia", pe traseul: ... Anghel Alexandru, Sos.
Am devenit director al Agentiei prin concurs", ne-a declarat, destul de iritat de subiect, Adrian Manole, directorul Agentiei pentru Protectia Mediului Constanta.
De data aceasta nu mai este vorba despre vreo neregula administrativa, ci despre batalia pe fotoliul de director general, ocupat la ora actuala de doctorul chirurg Catalin Grasa.
Camelia Ciobotaru (foto), pentru director coordonator, dr. Catalin Grasa - pentru postul de director adjunct asistenta medicala, dr. Mihaela Dinisov - director adjunct sanatate publica si programe, dr.
google-analytics.com